FØLG OSS:

ST Regnskaps Consult AS

Om ST Regnskaps Consult AS

ST Regnskaps Consult AS er et autorisert regnskapsfører og rådgivingsselskap som er medlem av Regnskap Norge.

 

Vår målsetting er å være en leverandør av regnskapstjenester, og kunne tilby rådgivning innenfor økonomiområdet. Vi gir deg regnskap- og økonomikompetanse når du trenger det – alltid tilpasset ditt behov. Våre regnskaps- og økonomitjenester skal kunne dekke hele økonomifunksjonen i bedriften. Vi skal også kunne hjelpe deg videre til andre rådgivere når vi ikke har kompetansen selv.

 

Vi er opptatt av å være fleksible ut fra ditt behov. Det betyr at vi gjennom alle fasene til din bedrift diskuterer hvilke tjenester vi skal levere. Vi er der for deg uansett om du driver et enkeltmannsforetak eller et aksjeselskap.

regnskap-norge-logo

Vi er et lite byrå som ønsker å sette kunden i fokus, med personlig og rask service. Vårt motto er at «alle må gjøre det de er best til», med dette tenker vi at kunden kan gjøre det vedkommende er best til, mens vi som regnskapsbyrå og rådgivingsselskap kan gjøre det som er innen vår kompetanse.

I tillegg til regnskap har vi arbeidserfaring fra produksjonsplanlegging og offentlig myndighet.

Hvorfor ikke bruke oss som en ressurs innen økonomi og administrasjon. Vi kan tilby styrerådgivning, controller, budsjett og økonomiplanlegging, kvartals- og tertialrapporter med kommentarer.

Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende prat, vi bestreber oss alltid til å være tilgjengelig og behjelpelig overfor våre kunder og samarbeidspartnere.