FØLG OSS:

Structor Prosjekt AS

Vil du heller jobbe hos Structor Prosjekt AS?

Nå har de en stillingsutlysning ute! Søk her nå! https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=283645482

Om Bedriften

Structor i Norge er i dag etablert med 10 selskaper med over 80 ansatte i Oslo, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Trondheim og Stavanger. Det etableres fortløpende nye spesialistselskaper på ulike steder.
Structor skal være en av de ledende kunnskapsbedrifter innen planlegging, prosjektering og gjennomføring av investeringer i bygg, anlegg, industri- og infrastrukturprosjekter.
Structor består av spesialistselskaper med et felles verdigrunnlag som samarbeider om prosjekter og har felles markedsføring. Selskapene deler kontorer og andre ressurser og utvikler sammen en felles plattform.
Vår overordnede policy er å bygge langsiktige relasjoner til våre kunder ved stadig å forbedre våre arbeidsprosesser, slik at alle medarbeidere alltid utfører oppdrag med riktig kvalitet og høy verdi for kunden.
Selskapet har en helt annen driftsmodell enn de store rådgivingsselskapene. Structor er bygget opp uten sjefshierarkier.
Structor har fokus på kompetanse og ikke vekst. Vår lederfilosofi er basert på fjerde generasjons ledelse, kvalitetsledelse. Ledelse baseres på tillit, dialog og medbestemmelse/partnerskap. Vi er opptatt av kvaliteten på produktet der innovasjon er av stor betydning