FØLG OSS:

ACHA Select team D2 møter Comet 30. Desember

Lørdag 30. Desember klokken 17.00 kommer ACHA Select team D2 på besøk. ACHA Select team vender tilbake til Norge i forbindelse med sin Europa-turné. De var på besøk i Norge for to år siden og besøkte den gang Tønsberg og Comet. Denne gangen er Comet eneste klubb i Norge som får besøk.

Priser:
Voksne: 120,-
Barn/student/honnør: 60,-
Sesongkort/Sponsorkort/VIP gjelder denne kampen

ACHA Select Team består av spillere som har utmerket seg i den amerikanske collegeligaen ACHA D2. Det er mange sultne unge spillere og lagledelsen var så fornøyde med opplegget i 2015 at de nå kommer tilbake. Sist møte mellom lagene endte med 4-3 seier til ACHA Select team i SD.

Sofie Kitterød har tatt en prat med noen av spillerne på ACHA Select team D2:
Ingen av spillerne har vært i Europa eller Norge tidligere og ser virkelig fram til dette. De gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen og maten, samt se naturen som de har hørt er veldig vakker. Alle de Sofie snakket med kjenner til Mats Zuccarello. ACHA spiller Daniel Sabato er også kompis med Kongsvingerspiller Trevor Fleurent.

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *