FØLG OSS:

Første nye sponsor for 19/20 sesongen er på plass

Den gode arbeidet på markedssiden fortsetter og vi er klare for å presentere Perry & Williams Caravan som den første nye sponsoren for 19/20 sesongen. Perry & Williams Caravan går inn som bronsesponsor for den resterende delen av denne sesongen, samt neste sesong. De vil profilere seg på keeperne sine loffer og blokkhanske.

Om Perry & Williams Caravan:
Perry & Williams Caravan AS holder til i splitter nye lokaler i Mosseveien 60 i Råde. Her har vi et komplett senter der vi har over 100 enheter innendørs. Med kompetanse siden 70 tallet har vi den erfaringen som teller for at våre kunder skal få utnyttet produktene sine maks og føle seg vel ivaretatt av sin forhandler. Hos oss kan du drømme deg bort mellom alle de flotte bobilene og campingvognene eller i vår over 600 kvm utstyrsbutikk. Vi har 6 steltplasser tilgjengelig med strøm, vann, dusj/toalett og en egen tømmestasjon for toalett og spillevann.

Perry & Williams Caravan har alt på et sted!

Velkommen til oss langs E6 i Råde!

Det er også klart at Comet og Tore Jobs fortsetter samarbeidet. Jobs har signert en 1+1 kontrakt med Comet og går over i en 50% stilling. Les mer hos Halden Arbeiderblad HER

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *