03:57 Mål 1-0 Comet V. Stark (W. Olofsson)

04:35 Mål 1-1 Bergen D. Nilsson (J. de Jonge, B. Guthu)

06:05 Mål 1-2 Bergen L. Fransson (P. Åman, D. Nilsson)

06:33 Utvisning Bergen J. Fløholm 2 minutter for holding

08:56 Utvisning Comet E. Antonsen 2 minutter for boarding

13:29 Mål 2-2 Comet A. Laschitza (S. Rekstad, V. Stark)

18:39 Utvisning Comet A. Niskakangas 2 minutter for slashing

19:56 Utvisning Comet J. Bugten 5+liten for spearing

Comet starter kampen best, ny-signeringen Victor Stark setter inn sin første skåring i Comet drakta! Ikke lenge etterpå setter Nilsson inn redusering for Bergen, Kåberg er på pucken, men pucken går via spaken og inn. Bergen går opp i ledelsen etter at Fransson kommer seg forbi imellom begge backene til Comet, 1-2. Laschitza står helt alene i slottet og reduserer etter en god jobb fra Stark og Rekstad, 2-2. Først får Comet en to minutter, 38 sekunder senere får Comet en 5 minutters utvisning. Comet sterter i spill 3 mot 5 i andre periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 18 – 12 Bergen

2 Periode

23:39 Mål 2-3 Bergen L. Fransson (J. Raa, D. Nilsson)

25:51 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minutter for roughing

25:52 Utvisning Bergen A. Skage 2 minutter for roughing

25:52 Utvisning Bergen D. Nilsson 5 minutter for boarding

26:38 Mål 3-3 Comet H. Vaglen (S. Rekstad, H. Kopperud)

29:17 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for hekting

31:53 Utvisning Bergen J. Fløholm 2 minutter for interference

35:59 Utvisning Bergen A. Skage 2 minutter for høy-kølle

36:47 Utvisning Comet A. Niskakangas 2 minutter for slashing

37:13 Utvisning Bergen P. Åman 2 minutter for Slashing

37:34 Mål 4-3 Comet H. Vaglen (H. Kopperud, H. Enock)

39:28 Utvisning Bergen L. Fransson 2 minutter for holding

Comet holder bra unna og rir av det første overtallet, men Bergen går opp i ledelsen i spill 5 mot 4. Bergen får en 5 minutters utvisning, Comet får etablert spill i Bergen sin sone og Vaglen reduserer for Comet, 3-3! Igjen skal Comet får sjansen i overtall, og igjen er det Vaglen som settern! Comet er igjen foran! Helt på tampen av perioden pådrar Bergen seg en to minutter. Comet starter siste periode i overtall i 1:28.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 13 – 8 Bergen

3 Periode

40:37 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for interference

42:55 Mål 4-4 Bergen D. Nilsson (J. de Jonge, J. Sandberg)

47:48 Utvisning Bergen P. Åman 2 minutter for holding

48:34 Mål 5-4 Comet H. Vaglen (H. Enock, H. Kopperud)

50:30 Mål 5-5 Bergen J. Sandberg (D. Nilsson, P. Åman)

55:47 Mål 6-5 Comet H. Vaglen (H. Enock, H. Kopperud)

58:48 Mål 7-5 Comet H. Kopperud (A. Niskakangas)

Comet pådrar seg en utvisning tidlig i perioden, Bergen får etablert spill og har mye gode sjanser, men får ikke pucken i mål. Rett etter at Comet har fult lag sitter den for Nilsson, 4-4. Bergen står bra opp i midtsonen og hindrer Comet i å få fart fremover. Åman pådrar seg en utvisning og har tar det nesten ett minutt før pucken sitter i målet! Vaglen setter sitt tredje for kvelden! Nesten to minutter senere utligner igjen Bergen, 5-5. Comet klarer aldri å riste Bergen av seg. Med under 5 minutter igjen setter Vaglen sitt fjerde(!) for kvelden og senker Bergen! Bergen tar keeper på slutten, men Kopperud kommer alene med det åpne målet og setter spikern helt ned i kista, 7-5! Veldig rotete kamp som i går med mye utvisninger og lite fint spill.