FØLG OSS:

🏒🏳️‍⚧️ PRIDE WEEK I ELITEHOCKEYLIGAEN🏳️‍⚧️🏒

Vi og resten av klubbene i EHL går sammen med Oslo Pride for å sette fokus på mangfold og inkludering i hele ishockeymiljøet. Uke fem braker det løs med Pride Week i ishockeyhallene, og vi håper alle blir med på denne historiske markeringen!

Målet for samarbeidet er å åpne ishockeysporten for et mer mangfoldig publikum, og at alle skal kunne føle seg hjemme i hallene uavhengig av hvem en er, eller hvem en elsker. Både på isen og på tribunen. Alle klubbene vil dessuten gjennomføre kurs i Rosa Kompetanse. Dette gjør klubbene enda bedre rustet til å jobbe strategisk og effektivt med mangfold og inkluderingstiltak.

Uke fem vil alle kampene i ligaen ha fokus på Pride! Ta med deg prideflagget på kamp, og la oss sammen sende et tydelig signal om at her er alle velkommen!

BLI MED PÅ PRIDEKAMP
Lørdag 03. februar 16:00 spiller vi Pride-kamp mot Stjernen HockeyHalden Ishall. Vi håper alle blir med og setter farge på denne helt unike kampen. Vi i Comet Halden er stolte av å være del av dette samarbeidet. Sammen skal vi gjøre en innsats for at enda flere kan ta del i den fantastiske sporten som vi alle er så glad i!

👉 Oversikten over resten av kampene og mer info finner du på ehl.no

Sammen på isen
Sammen på tribunen
Sammen i garderoben
Sammen i feiringen
Sammen i paraden
Sammen om kampen

#sammenomkampen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *