00:51 Mål 0-1 Ringerike T. Skaarberg (H. Eriksson)

07:32 Utvisning Ringerike M. Jenssen 2 minutter for Slashing

08:15 Mål 1-1 Comet H. Kopperud (A. Høvik)

10:04 Mål 1-2 Ringerike P. Eriksson (M. Naenfeldt)

13:52 Mål 2-2 Comet O. Johannesen (P. Gintautas)

16:58 Utvisning Comet A. Avehag 2 minutter for Slashing

Ringerike starter best og den tidligere Comet spilleren Skaarberg setter inn 0-1 målet etter 51 sekunder spilt. Ringerike trykker på Comets mål og har mye sjanser og styrer mye spill, men de får ikke inn ett mål til. Avehag spiller sin første kamp i Halden Ishall og han viserhvorfor Comet har hentet han. Han går med pucken fra egen blå, kommer seg forbi 2 personer før han blir felt, 2 minutter på Jenssen. Comet spiller bra og har mye sjanser i PP, men det er ikke før Høvik finner Kopperud på bakerste og utligningen kommer! 2 minutter senere blir Avehag felt å mister pucken til en Ringerike spiller, Naenfeldt gir den til Eriksson og han gjør ingen feil, 1-2 til gjestene. Johannesen får pirka inn reduseringen etter en pasning fra Gintautas. Comet får en 2 minutter og Ringerike klarer ikke å etablere spill i Comets sone før det er 45 sekunder igjen av PP. Ringerike klarer ikke å skaper så mye og Comet rir av seg det undertallet. Perioden ender 2-2.

31:23 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Other reason

32:32 Mål 2-4 Ringerike D. Ryttar (P. Ellefsen)

33:26 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Slashing

33:47 Mål 2-5 Ringerike M. Naenfeldt

33:47 Timeout Comet

37:32 Utvisning Ringerike K. Markstrøm 2 minutter for High-sticking

Comet starter tidlig med en utvisning, men Ringerike klarer ikke å utnytte det og det blir ingen mål. Like etter utvisningen er ferdig får Ringerike en 2 minutter og her klarer heller ikke Comet å lage noen mål. Ringerike klarer på magisk vis og få inn en skåring som nesten alle i hallen og hele Comet laget er uenig i. Rekstad får en utvisning etter at en puck ligger løst foran mål og han blir dyttet over den og Lundsten blokkerer, men dommer dømmer 2 minutter og her bare spaserer Ryttar igjen hele Comets sone å setter inn Ringerike sitt fjerde mål for dagen. Igjen får Comet en utvisning og igjen spaserer Ringerike igjennom Comets sone å setter inn sitt femte for dagen. Comet tar Timeout noe som ikke ser ut til å hjelpe. Perioden ender 0-3 til Ringerike.

58:14 Mål 4-5 Comet J. Sundelius

59:25 Mål 4-6 Ringerike M. Naenfeldt (H. Eriksson)

Comet starter best med at Sydvold skyter pucken på mål å den sniker seg inn over Johansson og Comet har skapt liv i kampen igjen! Først ryker Bjønstad på en 2 minutter og når den er ferdig ryker Parks på en 2 minutter, men Comet klarer fortsatt ikke å sette puckene i mål. Gintautas kommer skulder mot skulder med den tidligere Comet spilleren Skaarberg og begge er med på taklingen, men Ginatuatas er for sterk og dommer dømmer først 2 minutter for Boarding så er Gintautas uenig og får en 2 minutter for Usportslig. Fosse får en 2 minutter for Clipping og her klarer Comet heller ikke å skåret. Holme får en 2 minutter for Holding og faktisk i undertall skårer Comet, Sundelius klarer å stjele Pucken i midtsonen å kommer alene mot keeper, han sender keeper feil vei og setter pucken enkelt i mål. Comet tar ut keeper i håp om mål de siste sekundene og når en Comet spiller blir felt roper hele hallen på utvisning, men isteden kommer Ringerike på en overgang å setter inn sitt 6 mål for kvelden.