Første poeng på 14 år i øverste divisjonen!

Første periode starter jevnt, en del sjanser til begge lag, men begge lags keepere har full kontroll. Vår første skåring kommer etter at Antonsen fanger opp pucken på Ringerike sin blå, drar seg videre tvers over sonen og får sneket inn pucken bak Ringerike sin keeper! Vi begynner å ta mer og mer kontroll over kampen, Ringerike skaper ett par gode sjanser, men det blir med det.

Andre periode starter på samme måte, jevnt og spillet svinger begge veier. Ringerike får sjansen til å utligne etter at Myklebust må sette seg etter en kne-takling. Men vi holder unna og rir av det undertallet! Pelle Hedlund øker ledelsen til 2-0 etter fint spill i overtall, kampbildet har vært i favør Comet de siste minuttene. Ringerike har hatt noen bra sjanser, men vi er det beste laget så langt.

I tredje periode kommer Ringerike ut med litt mer tempo og høyere press. Det fører til at Ringerike reduserer til 1-2 med litt under 14 minutter igjen. Ringerike har fått blod på tann og utligner ikke mange minuttene etterpå til 2-2. Vi tar en time-out, noe som hjelper og kampbildet endrer seg fra at Ringerike presser oss bak i banen til at vi skaper bra med sjanser. Kampen går til overtime.

I overtime har Ringerike en stor sjanse til å avgjøre kampen, men Ljung hindrer skåring. Med under minuttet igjen setter Myklebust inn den avgjørende skåringen, og vi tar våre første poeng i øverste divisjonen på 14 år!