FØLG OSS:

Nipe er med videre!

Backen Jesper Nipe har signert en kontrakt for 20/21 sesongen med Comet. Nipe kom til Comet under 18/19 sesongen og ble raskt en favoritt blant publikum. En spiller som alltid går i krigen og gir alt for laget. På de to sesongene har Nipe levert 38 poeng på 70 kamper for Comet. På cv‘en er det også nesten 200 kamper i GET, samt 4 VM turneringer for Norge; to for u18 og to for u20 for 23 åringen.

Martin Engebretsen har følgende å si:
En «kraftplugg» av en back som alltid gir 100%. Nipe var vår beste defensive forrige sesong. Synes han også utviklet det offensive spillet sitt mye den forrige sesongen, noe som fører til at han har blitt en mer komplett toveis-back. Jesper er også en humørspreder som er viktig i garderoben og utenfor isen.

Jesper Kolle Nipe har følgende å si:
Grunnet Covid-19 ble sesongen brått avsluttet. Vi nådde målsetningen vår, og jeg mener et opprykk var oppnåelig. Dessverre får vi aldri vite det 100%. Personlig var dette en god sesong for meg. Jeg har følt meg solid igjennom hele året og spilt på meg masse selvtillit. 40+ på pluss-minus statistikken tar jeg også med meg videre. Det er med en stor glede at jeg endelig kan fortelle at #27 spiller i Grønn drakt også neste sesong. Jeg har blitt glad i klubben Comet og alle rundt. Jeg føler publikummet i Halden nå virkelig har blitt kjent meg som spiller og hva jeg står for. Jeg kan ikke love en haug med mål; men jeg kan love harde taklinger, blokking av skudd og en som alltid gir 100%!

Jeg håper dere alle får en fin sommer og holder dere friske, så gleder jeg meg til å se dere i hallen til høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *