FØLG OSS:

Den største og lengste sponsoravtelen siden oppstarten i 2009

Berg Sparebank skriver under på den største og lengste sponsoravtalen siden oppstarten i 2009!

Markedssjef i Berg Sparebank Anette Fosse Henning glad for å kunne presentere den langsiktige avtalen med klubben: 

Berg Sparebank har vært en trofast Comet-sponsor i mange år. For en lokal sparebank er det viktig å støtte opp om lokale klubber og aktivitetene de bidrar med for barn, unge og voksne. Vi er en bank uten eiere og dermed skal overskuddet deles med lokalsamfunnet. Går det bra for oss gis det tilbake i form av sponsoravtaler og gaver. For Comet betyr det nå en større avtale de neste 3 sesongene.

Gjennom våre sponsoravtaler får vi ta del i oppturer og nedturer. De to siste årene er vi nok enige om at nedturene har vært i flertall. Det er derfor veldig moro at Comet nå endelig får spille kvalik om spill i Fjordkraftligaen. Vi heier på dere og ser fram til et fortsatt godt samarbeid.

Sindre Hov Johnsen, er også meget fornøyd med den nylig signerte avtalen:

Vi er utrolig takknemlig for at Berg Sparebank ønsker å fortsette i takt med klubbens utvikling. Det viser at arbeidet vi gjør med å bygge sten for sten settes pris på ute hos sponsorene våre. At vi har bygget opp en tillitt hos Berg som gjør at de nå skriver den største og lengste sponsoravtalen siden oppstarten i 2009 er gledelig. Nå ser vi frem mot resten av kvalspillet og takker Berg Sparebank for tilliten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *