Seier i sesongens første treningskamp!

En kamp preget av utvisninger!

Første periode starter jevnt. Spillet svinger begge veier, men Forshaga får de beste sjansene i starten av perioden. Forshaga får sjansen i overtall, men Comet rir av det undertallet. Magnus Nybraaten Hansen setter inn 1-0 til Comet, pucken sniker seg bak Forshaga sin keeper. 2-0 setter Jørgen Svare Grøndahl etter pent spill av Comet. Begge lag har bra sjanser, men det er Comet som utnytter sjansene best. Forshaga må også ut i undertall, Comet får etablert spill, men får ingen bra sjanser.

Forshaga starter andre periode best, de presser Comet hardt og styrer spillet i flere minutter. Comet pådrar seg flere utvisninger og skal spille 3 mot 5. Comet slipper unna skrekken, men Forshaga er nærme flere ganger. Igjen så skårer Comet, Magnus Nybraaten Hansen setter sitt andre for kvelden! Comet skårer igjen litt mot spillets gang. Forshaga må igjen spille undertall, og her skaper Comet sjanser, men får ikke satt pucken i målet.

Comet starter tredje periode i undertall, Forshaga reduserer i overtall. Tredje perioden byr på mye sjanser og mye utvisninger. Forshaga reduserer til 3-2 etter at Høvik gir en retur. Poulsen setter inn Comets 4 for kvelden og sitt første for klubben! Trnavsky setter inn Comet to siste for kampen. En kamp som er preget av utvisninger og at det er lagenes første kamp.

Neste treningskamp er allerede fredag 26 august hjemme mot Gjøvik! Billetter kan allerede kjøpes i appen!