FØLG OSS:

Dahles Auto Halden Sølvsponsor 2023/2024

Dahles Auto Halden fortsetter som Sølvsponsor for Comet Halden sesongen 2023/2024. Gutta på Dahles har vært trofaste Comet-sponsorer i mange år og vi er glade for at det fortsetter samarbeidet også denne sesongen.  Dahles Auto har tradisjon for å sponse idrett, og i hockeyen er de også med som sponsor for Sparta Sarrpsborg og Stjernen fra Fredrikstad. Avbildet er daglig leder ved Dahles Auto Halden, Magnus Ingebrigtsen.

Vi takker Dahles for støtten og gleder oss til ny sesong med dere på laget!

Om Dahles Auto Halden

Hos Dahles Auto Halden tilbyr vi salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.

Dahles Auto har solide eiere og er et selskap med lang og stolt historie med verdens største bilprodusent, Volkswagen, i ryggen. I tillegg har vi et bredt produktspekter som oppfyller enhver kundes ønsker og behov. Vi yter en høy grad av service for at du som kunde skal bli fornøyd, og alle ansatte hos oss er genuint opptatte av å sette deg som kunde i fokus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *