FØLG OSS:

Kronekampen 2023!

Datoen for årets kronekamp er satt! Søndag 19.11 når Lørenskog Ishockeyklubb kommer på besøk til Halden Ishall er det klart for gratis inngang og fulle tribuner i Halden Ishall.

Kronekamp – hva er det?

Kronekamp er et konsept som går ut på at en idrettsklubb åpner dørene for gratis inngang til alle publikummere som ønsker å komme på kamp. Dette finansieres ved at sponsorer og næringslivet bidrar med x antall kroner til klubbkassa per tilskuer som kommer på denne kampen. Allerede nå kan du hente ut din gratisbillett til kronekampen. Gå inn i Comet-appen og hent ut din billett!

Trykk her for å hente ut gratisbillett til Kronekampen 2023
TRYKK HER FOR Å REGISTRERE DITT BIDRAG TIL ÅRETS KRONEKAMP 
Hvorfor kronekamp?

Hensikten med Kronekamp er todelt:

Ved gratis inngang senkes terskelen for å komme på kamp. Målet er at vi klarer å fylle Halden Ishall med Haldensere denne dagen. Det skaper yrende folkeliv, en herlig atmosfære i hallen, og forhåpentligvis et enda større hockeyengasjement og samhold blant Haldensere i Halden Ishall.

Samtidig som et er yrende folkeliv på tribunen, og forhåpentligvis en skikkelig spennende kamp på isen, er kronekampen også et kjærkomment tilskudd til klubbkassa. Bedrifter bidrar med x antall kroner per tilskuer som kommer på kampen. Sesongen 21/22 bidro næringslivet med 176 kroner per tilskuer og det var 1523 tilskuere i hallen. I år håper vi på rekord både med antall bidragsytere og antall besøkende slik at vi kan fortsette å videreutvikle klubben vi alle elsker!

Profilering for bidragsytere

Alle bidragsytere får profilering for bidraget. Les mer om profileringen i skjemaet under

Regsitrer bidrag her

Ditt bidrag er med på å senke terskelen for å gå på kamp denne dagen, gi fulle tribuner og herlig stemning i ishallen samtidig som det er et viktig tilskudd til klubbkassa. Her kan du registrere ditt bidrag!

Kronekamp og veldedighetskamp, nå hver for seg

Tidligere sesonger har vi arrangert kronekamp og veldedighetskamp på samme dato. Dette velger vi å endre på i år. Det blir altså en kronekamp 19.11 og en (eller flere) veldedighetskamper på en senere dato. Årsaken til at vi gjør det på denne måten nå er for at veldedighetskamp ikke skal komme i skyggen av kronekamp og vice versa. Altså et mer spisset fokus på hver av kampene. Vi har stor tro på at dette skaper et bedre resultat for både kronekampen og de veldedige organisasjonene vi velger å støtte i veldedighetskampene.

TRYKK HER FOR Å REGISTRERE DITT BIDRAG TIL ÅRETS KRONEKAMP 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *