FØLG OSS:

Ny målvakt og ny forward på plass i Halden!

Ny målvakt signert

Comet og den svenske målvakten David Otter har kommet til enighet om en avtale for resten av sesongen 2023/2024. David kommer senest fra spill i Nyköping i HockeyEttan. Vi ønsker David velkommen til Comet.

Ny forward signert

Comet og den svenske forwarden Sebastian Hansson har signert en avtale for resten av sesongen 2023/2024. Sebastian kommer senest fra spill i Kristianstad i HockeyEttan. Vi ønsker Sebastian velkommen til Comet.

Både David og Sebastian ankommer Halden onsdag og tilslutter gruppen på onsdagens trening.

Victor Stark slutter

Victor Stark og Comet har under lengre tid hatt en dialog. Victor og klubben har sammen kommet frem til at det beste for begge parter er om Victor får en ny start i en annen klubb. Vi takker Victor for tiden hans i Comet, og ønkser han lykke til videre i ny klubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *