FØLG OSS:

Sune Bergman blir ny hovedtrener i Comet!

Sune Bergman er klar for hovedtreneransvaret i Comet. Den erfarne og meritterte treneren har signert en 1+1 avtale med klubben. “Kung Sune” går inn i sin 32 sesong som trener, og kommer nå tilbake til norsk hockey igjen. Tidligere har han 9 sesonger totalt i Frisk Asker, i tillegg har han blant annet 6 sesonger som SHL-trener, 5 sesonger som Allsvenskan-trener og 1 sesong som hovedtrener for Tre Kronor. Han er også kåret til årets trener i Get-ligaen tre ganger og til årets trener i Sverige en gang.

Som trenertype kommer Sune med en tydelighet og han setter høye krav. Han er også god til å utvikle unge spillere. Tidligere har han bevist at han er dyktig til å få det beste ut av lag med begrensede midler.

Sportssjef Martin Engebretsen om signeringen:
Vi er utrolig fornøyde med å få på plass Sune som hovedtrener. Det Comet får av hans erfaring er gull verdt. Det er en trener som vet godt hva han vil og setter høye krav til spillerne. Han er også meget god med unge spillere, som er viktig med tanke på den unge spillergruppen vi har. Nå får man en trener som setter tydelige retningslinjer på hvordan man skal spille i Comet, og som vet hva som må til for å komme seg opp i Get-ligaen. Vi håper å bygge noe stort sammen med Sune.

Foto: Finn Eriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *