FØLG OSS:
SportSpillersigneringerKristian Høvik er med de neste to sesongene!

IHK Comet Halden Elite

Kristian Høvik er med de neste to sesongene!

Kristian Høvik har signert en ny kontrakt med Comet, for de neste 2 sesongene. Unggutten fra Halden kom tilbake til Comet forrige sesong etter spill for Frisk/Asker og Stjernen de siste sesongene. Denne sesongen står unggutten oppført med 15 kamper for Comet, noe som har resultert i en redningsprosent på 90,3%

Kristian Høvik har følgende å si:
Veldig fornøyd med å signere 2 nye år med Comet. Dette er det mest naturlige og beste valget for meg, både når det gjelder utvikling og privat. Føler selv at jeg har potensiale til å være en stabil og trygg keeper. Nå skal jeg bare kjøre på å bevise for trener teamet at jeg er en keeper de kan stole på.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Kristian videre på laget for de neste 2 årene. Kristian er en treningsvillig lokal keeper som kan nå langt. Det blir spennende å se han videreutvikle seg over de neste 2 årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.