FØLG OSS:

Kristian Høvik er med de neste to sesongene!

Kristian Høvik har signert en ny kontrakt med Comet, for de neste 2 sesongene. Unggutten fra Halden kom tilbake til Comet forrige sesong etter spill for Frisk/Asker og Stjernen de siste sesongene. Denne sesongen står unggutten oppført med 15 kamper for Comet, noe som har resultert i en redningsprosent på 90,3%

Kristian Høvik har følgende å si:
Veldig fornøyd med å signere 2 nye år med Comet. Dette er det mest naturlige og beste valget for meg, både når det gjelder utvikling og privat. Føler selv at jeg har potensiale til å være en stabil og trygg keeper. Nå skal jeg bare kjøre på å bevise for trener teamet at jeg er en keeper de kan stole på.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Kristian videre på laget for de neste 2 årene. Kristian er en treningsvillig lokal keeper som kan nå langt. Det blir spennende å se han videreutvikle seg over de neste 2 årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *