FØLG OSS:

Stian Thorbjørnsen klar for Comet

Comet og unggutten Stian Thorbjørnsen er enige om en avtale ut sesongen. Den 18 år gamle forwarden kommer fra spill på Sparta u21, hvor han har gjort 11 poeng på 9 kamper. Thorbjørnsen har spilt hele sin karriere i Sparta, og kamper for aldersbestemte landslag. Stian skal bruke drakt nr. 84.

Stian Thorbjørnsen har følgende å si:
Som spiller vil jeg si at jeg er playmaker, jeg liker å spille puck og bidra offensivt. Samtidig er jeg glad i å krige i egen sone og tekke skudd. Jeg gleder meg til å bidra for Comet og være med på reisen mot Fjordkraft-ligaen. Det er også veldig gøy å signere for en senior klubb, for det er en seniorspiller jeg nå ønsker å bli.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er gledelig å få på plass Stian,en ung spiller med masse potensiale. Stian er en meget seriøs spiller, som vi tror kan bidra masse. En ung og sulten spiller som vil vise seg frem og ta det neste steget til å bli en senior-spiller. Samtidig gjør dette at vi har 13 forwards på kontrakt, dette skaper konkurranse i treningshverdagen.

Overgangen til både Stian og Didrik er i orden og de er spillerklare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *