FØLG OSS:

1+1 på Thorbjørnsen

Unggutten Stian Thorbjørnsen har signert en 1+1 kontrakt med Comet. 19 åringen fra Sarpsborg kom til Comet under forrige sesong og gjorde 3 poeng på de 6 kampene han fikk før Covid-19 avbruddet. Før dette har Thorbjørnsen spilt hele sin karriere for Sparta.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det å få med Stian på en 1+1 kontrakt er viktig for utviklingen og kontinuiteten i laget. Stian viste fort etter han kom inn i fjor at han tar seniorhockeyen veldig bra. Bra fart, uredd og dyktig til å sette seg i gode situasjoner. Blir veldig morsomt å se han utvikle seg videre i grønt.

Stian Thorbjørnsen har følgende å si:
Jeg valgte å signere en 1+1 kontrakt med Comet, fordi jeg vil utvikle meg som hockeyspiller, få en bra treningshverdag, komme meg mer og mer inn i senior hockeyen. Målet for sesongen er å holde seg skadefri og prøve å få en hel sesong, for det har jeg ikke hatt på mange år. Bli en bra bidragsyter i laget, og bli med resten av gutta på reisen opp i Fjordkraftligaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *