Seier mot Lørenskog borte!

11:09 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Boarding

16:56 Mål 1-0 Lørenskog V. Nazarovs

Comet starter kampen bra og styrer mye av spillet de første 5 minuttene. Comet er nærme skåring ved flere anledninger, men får ikke til det siste lille ekstra som skal til. Svendsen får en 2 minutter for boarding og Comet skal spille undertall. Lørenskog er ikke nærme skåring, men innleide Normann har litt å drive med. Lørenskog setter inn 1-0 etter mye trafikk foran Comets mål, Nazarovs får pirka pucken inn og Lørenskog tar ledelsen. Bra periode fra Comet og det ligger en skåring i lufta.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 13 – 14 Comet

23:41 Mål 1-1 Comet A. Laschitza

24:09 Mål 1-2 Comet W. Olofsson (U. Cizas, H. Kopperud)

31:48 Mål 2-2 Lørenskog D. Rystad (M. Ekberg, S. Johansen)

33:59 Mål 2-3 Comet P. Gintautas (U. Cizas, H. Vaglen)

39:53 Mål 2-4 Comet P. Gintautas (U. Cizas, T. Skaarberg)

Det tar ikke lange tiden ut i andre periode før Laschitza setter inn utligningen, 1-1! Comet fortsetter å kjøre på og Olofsson setter sin første Comet skåring i sin første kamp, 1-2! Comet styrer mye av spillet, men Lørenskog utnytter feilene til Comet og kommer både 2 mot 1 og 2 mot 0, men Normann tar alt! Plutselig stopper alle opp grunnet en fløyte lyd i hallen, når spillerne skjønner at det ikke var dommer og spillet fortsatt går kliner Rystad fra slottet. Veldig rar situasjon der begge lag stopper opp, men dommer dømmer mål og Lørenskog har redusert. Mye bra spill fr Comet og Gintautas sender Comet i ledelsen, 2-3! når det står 7 sekunder igjen øker Comet ledelsen, 2-4! Veldig bra periode fra Comet!

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 16 – 10 Comet

51:56 Mål 3-4 Lørenskog S. Nielsen (F. Pedersen, E. Hult)

52:32 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Holding

59:29 Mål 3-5 Comet P. Gintautas (H. Plogås, T. Bjørklund)

59:47 Utvisning Lørenskog E. Hult 2 minutter for Kryss-takling

Comet med en 2 måls ledelse etter en effektiv andre periode! Lørenskog kommer ut i tredje periode med en helt annen intensitet. Comet er nærme skåring 2 ganger der både Cizas og Kopperud kommer på overgang, men skuddet går i en Lørenskog spiller. Lørenskog presser Comet ganske bra med 12 minutter igjen å spille. På tiden 51:56 reduserer Lørenskog til 3-4 og det er match igjen! Ikke lenge etterpå får Comet en utvisning og Lørenskog har mulighet til å utligne, men Lørenskog får ikke bygd opp spillet og Comet rir av utvisningen, Lørenskog tar en timeout og tar keeper ved første dropp. Fra egen sone setter Gintautas inn kveldens siste puck og legger på til 3-5! Gintautas med hat-trick i kveld!