FØLG OSS:

Gammel kjenning tilbake i Comet!

Vi har i dag signert en 1+1 kontrakt med den 30 år gamle keeperen fra Linköping, Simon Zurawski! Mange vil kanskje dra kjensel på navnet, Simon spilte i Comet i 12/13 sesongen. Han stod da 16 kamper og hadde en redningsprosent på .912

 

Etter en prat med sportssjef Martin Engebretsen har vi klokketro på at Simon vil levere i mål!

«Simon er en gammel kjenning for Comet fansen når han spilte her for 9-10 år siden. Siden den gang har han hatt noen sesonger i hockeyettan og hockeytvåan. I div 2 har han blitt omtalt som ligaen beste keeper i en god avdeling for div 2.

Simon er en stor og moderne keeper. Levert meget stabile sesonger over lang tid og har vist at han kan stenge buret i kvalifikasjoner. Målet er at han og Kristian skal pushe hverandre gjennom sesongen til å skape en enda skarpere og mer stabil keeperduo for kommende sesong.

Når vi nå skal kjempe om et opprykk viste det seg med erfaring at har man stabile og påskrudde keepere så har man muligheten til å komme langt. Om få dager vil vi også presentere resten av trenerteamet som vil være med på å tilrettelegge enda bedre for laget og spesielt keeperne.»

 

Simon selv gleder seg til å komme tilbake til Halden og Comet! 

«Det føles veldig gøy og inspirerende å være tilbake i Comet. Jeg føler at klubbens ambisjonsnivå passer meg veldig godt og jeg vil gjerne bidra til at vi kjemper om opprykk på slutten av denne sesongen.  Det var ca 10 år siden jeg var i Comet sist og jeg vil tro at jeg har utviklet meg mye både som person og ishockeyspiller og det føles veldig gøy å få sjansen til å vise det i Halden Ishall i vinter.»

 

Info om Simon

  • 30 år
  • 191 cm
  • Fra Linköping
  • Posisjon Keeper
  • Tidligere Comet keeper
  • Statistikken til: Simon Zurawski

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *