01:48 Mål 0-1 Comet C. Myklebust (A. Laschitza)

04:58 Utvisning Gjøvik L. Nevala 2 minutter for slashing

06:56 Mål 0-2 Comet H. Vaglen (S. Rekstad, D. Trnavsky)

18:33 Utvisning Gjøvik 2 minutter for mange spillere på is

Comet starter kampen best og har høyt tempo de første minuttene. Myklebust drar seg inn i Gjøvik sin sone og fyrer av ett skudd rett i mål, 0-1 etter nesten to minutter spilt! Ikke lenge etterpå får Comet sjansen i kampens første powerplay. Comet får etablert spill etter en stund, Vaglen legger på til 0-2! Gjøvik begynner å skape litt sjanser, Zurawski gir en retur, men Gjøvik spilleren klarer akkurat ikke å få tak i pucken. Tidligere Comet spiller Hovland er farlig nærme å sette en redusering, men Zurawski er kjapp med beinet og holder unna. God periode fra Comet som er klart det beste laget i starten av kampen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Gjøvik 6 – 12 Comet

21:48 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minutter for Slashing

23:37 Mål 1-2 Gjøvik J. Engesveen (A. Nyland, V. Sveen)

24:48 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Holding

30:03 Utvisning Gjøvik for mange spillere på is

32:19 Mål 1-3 Comet C. Behm (C. Myklebust, D. Trnavsky)

36:34 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for Slashing

Comet fortsetter kampen sånn de avsluttet første periode, høyt tempo og bra press i Gjøvik sin sone. Etter nesten to minutter spilt pådrar Myklebust seg en 2 minutter, Gjøvik reduserer til 1-2 i det overtallet. Trnavsky presser en Gjøvik spiller som har pucken alene i sin sone, Trnavsky blir litt for ivrig og pådrar seg en 2 minutter for holding. Gjøvik har sjansen til å utligne, men Comet er kompakte i boxplay og får ryddet unna. Gjøvik ryker igjen på en utvisning for mange spillere på is. Comet får ikke satt pucken i mål i overtallet, men ikke mange sekundene senere så sitter den! Calle behm sender Comet opp i en to målsledelse! Gjøvik får sjansen igjen i powerplay, men sliter med å skape de helt store sjansene.

50:18 Utvisning Comet U. Løvdal 2 minutter for slashing

51:28 Mål 1-4 Comet A. Laschitza (J. Lilleberg)

53:48 Mål 1-5 Comet S. Rekstad (H. Enock, D. Trnavsky)

Tredje og siste periode starter jevnt, men Comet har en tomålsledelse og kan spille på det. Men litt etter 5 minutter for Comet en klønete utvisning etter ett feil bytte. Gjøvik får aldri skapt de store sjansene og det overtallet dabber ut. Først får Comet en to minutters utvisning, ikke lenge etterpå pådrar Engstrøm seg en 5 minutter for en boarding. 28 sekunder senere blir det en dobbel utvisning der Løvdal og Nyland får hver sin tominutter for slashing. I spill 4 mot 4 setter Laschitza ett fint skudd bra Gjøvik sin keeper og punkterer kampen. Med nesten 6 minutter igjen setter Comet sitt femte og siste for kvelden etter at Rekstad fanger opp en retur og kan sette pucken i det åpne målet.