FØLG OSS:

Staal & Sønn AS Bronsesponsor 2023/2024

Tony Hoffgård driver kjøkkenbutikken Staal & Sønn AS i Tistedal. De var nye sponsorer i forkant av sesongen 2022/2023. Interessen vokste seg stor igjennom sesongen, og de fortsetter som Bronsesponsor også sesongen 2023/2024. Tusen takk for støtten!

Om Staal & Sønn

Vår historie strekker seg helt tilbake til etterkrigstiden, da bedriften i 1946 startet produksjon av treleker og andre treartikler på Våkemark i Halden. Vi utvidet fokusområdet vårt på slutten av 70-tallet da vi også valgte å satse på kjøkken. Kunder kunne fra da av komme til oss for å få laget kjøkken på forespørsel, og rundt 1990 hadde vi vokst i en slik grad at vi startet en egen kjøkkenbutikk.

Gode produkter og leverandører

Kjøkken har vi altså selv laget i alle år, men rundt slutten av 90-tallet måtte var det behov for å finne en leverandør som kunne supplere våre kjøkken. Valget falt da på Nettoline. Siden den gang har mange kjøkkenmerker har vært innom våre lokaler, men Nettoline har vært den leverandøren som har vært både mest pålitelig og prisbevisst.

Ellers samarbeider vi også følgende leverandører og produsenter:

  • Rival – Som garderobeleverandør valgte vi Rival rundt år 2000, ettersom dette både var og er en norsk kvalitetsprodusent.
  • Novaflex: Påstarten av 2000-tallet startet samarbeidet med Novaflex, som er en kvalitetsprodusent av kjøkkenfronter. Vi benytter oss i dag av denne produsenten ved kjøkkenfornyelser.
  • Huseby: Siden finanskrisen i 2009 har vår egenproduksjon blitt mindre og mindre, og vi måtte til slutt finne en leverandør som kunne levere samme gode kvaliteten som våre kunder forventer av våre egne produkter. Valget falt på Huseby i 2019, som har vist seg å være et godt valg som våre kunder også setter stor pris på.
Kvalitet i alle ledd

Benytter du deg av våre tjenester eller produkter, kan du forvente kvalitet i alle ledd. Det spiller ingen rolle om det er snakk om produsenter, leverandører eller håndverkere – som kunde er du vår prioritet. Vi utfører derfor våre tjenester i tråd med dine ønsker og behov, og har valgt leverandører og produsenter som vi vet fører gode og pålitelige produkter. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg eller for å bestille befaring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *