TAP I SUDDEN

Comet startet friskt og kampen holdt et bra tempo og muligheter til begge lag.

Det var Comet som hadde dagens første store målsjanse etter ca 5 min spilt, da cometspiller kom alene med keeper, men ble felt av H/L spiller. Ingen utvisning.
Etter 7 min kom Ole Sydvodl Johannesen alene over blålinja, og sørget for at Comet tok ledelsen med kampens første mål.
Det gikk 14 min inn i kampen før Comet fikk sitt første powerplay, men det resulterte dessverre ikke i noe mål.
Skudd 1 periode 15-8

Det gikk ikke mer enn 5 min ut i andre omgang så utlignet H/L spiller Peter Steinbø Andersen. Stillingen er nå 1-1
I denne perioden så virker H/L å komme litt mer inn i kampen, men det er fortsatt Comet som styrer spillet det meste av tiden.
Ved 35 min spill kommer Fredrik Olsson alene med keeper, men klarer ikke å overliste Johannes Rohrmüller i mål.
På slutten av perioden får Comet dagens 3 p.p, men ender også uten nettkjenning.
Skudd 2 periode 11-7

Etter 3 min spilt i 3 periode så gjentar H/L det de gjorde i perioden før. Christian Thinn sørger for at gjestene går opp i ledelsen.
Men kun minuttet senere sender Sander Mjølnerød avgårde et slagskudd, som Paulius styrer inn til et vakkert mål. 2-2.
Og hendelsen gjentar seg kun 2 minutter senere. Denne gangen en styring av Adrian Aslaksen som finner veien i mål. Assistert av Stian Qvistgaard.
Comet har nå en 3-2 ledelse.
Etter 54 minutter spilt er det igjen Adrian Aslaksen som øker ledelsen til 4-2.
Ved kun 5 minutter igjen av kampen er nok alle de 369 stk på tribunen sikker på seier og 3 poeng, men da får Sander Mjølnerød en 2 min utvisning.
Dommeren mener bestemt at det var roughing, men publikum virket veldig samstemte om at det lignet en ren takling.
Det går kun 1 minutt så reduserer gjestene ledelsen til 4-3 av Petrus Olivestam, og igjen etter kun noen sekunder, utligner H/L til 4-4 av Fredrik Thinn.
De 2 siste minuttene blir det hardt spill og noen utvisninger for roughing. Einar Egeland får 2+2 og litt senere får Robin Bjørnstad en 2 min for det samme.Gjestene får også de samme utvisningene, og ingen av lagene spilte i overtall.

Resultat etter 60 min er 4-4 og kampen går til sudden.

I sudden er det muligheter til begge lag, men det virker som om det er gjestene som har mest krefter igjen,
Etter litt over 3 min spilt setter Christian Thinn det avgjørende målet, assistert av sin bror Fredrik.

Comets bestemann: Ole Sydvold Johannesen
H/L bestemann: Daniel Bogdziul

H/L reiser hjem med 2 poeng og 1 poeng blir i Halden. Sluttresultat 4-5

Det ble samlet inn 880 kr til Byens Spiller.
Vi anbefaler samtidig alle å melde seg inn den nystartede gruppen på facebook Byens Spiller

Førstkommende Onsdag er det klart for returkamp, og den blir også spilt på hjemmebane.