Kampreferat: Comet-Ringerike Panthers

Ringerike Panthers gjestet Halden ishall onsdag kveld til sesongens andre treningskamp foran 432 tilskuere.

1.periode
De fem første minuttene var jevne, med et lite Ringerikeovertak, som resulterte i 1-0 ledeslse til Ringerike, etter 2.36. Mål av Haldengutten Kim Robin Bjørnstad. Comet spilte seg etterhvert mer inn i kampen, og 1-1 kom etter 10.35. Mål av Paulius Gintautas. De siste ti minuttene var det flere sjanser til begge lagene, men det var Comet som tok ledelsen 2-1, med nok en scoring av Paulius Gintautas.

Skudd:8-7

2. Periode
Tidlig i 2. perioden startet med en stor sjangse til Comet, Adrian Aslaksen bommer på pucken med åpent mål. Etter 10 minutter setter Comets debutant Markus Mikalsen pucken i stolpen bak Emil Lindbom i Ringerike målet. Denne perioden er preget av mye utvisninger til begge lag, det merkes at det er tidlig på sesongen når ingen av lagene gjør noe særlig ut av seg i powerplay.

Skudd:7-11

3. Periode
Den 3. perioden ble en periode hvor det ble spilt på resultatet fra Comet sin side. Det ble mye enkeltfeil fra begge lag, og det virket som at samspillet ikke helt fungerte. Med 11 minutter igjen av kampen barket Even Tangen Fosse og Henrik Borgersen sammen rundt Ringerikets mål noe som viser at det er litt tenning også i treningskampene. Borgersen ble etter utvisningen tildelt et straffeslag men bommet desverre på dette. Med 16 sekunder igjen av kampen tar Ringerike en time-out til ingen nytte og vi vinner dermed 2-1.

Skudd:11-10

2 målscorer Paulius Gintautas om kampen mot Ringerike:
– Adrian Johnsen står en god kamp bakerst og vi gjør en bra defansiv kamp noe som er viktig for at vi skal ta poeng i år.
Hvordan er formen om dagen?
– Det kjennes bra, målet mitt for sesogen nå er at jeg skal skyte mer fordi jeg ser at det går inn, og det er deilig!

Videre forteller litaueren at laget fungerte bedre enn mot Sparta noe som er positivt. Han bemerker også at han scorte mye mål i treningskampene i fjor, men han håper i år at det fortsetter videre utover i sesongen.

Haldengutten Robin Bjørnstad er stort sett fornøyd med gjennomføringen av kampen:

-Jeg er stort sett fornøyd med hvordan vi gjennomfører denne kampen. Resultatet har ikke noe å si for oss nå, da det ikke har noe å si. Vi hadde 6 punkter vi skulle fokusere på i kveld og det syntes jeg vi klarte ganske bra, men det er noen jr. feil på blålinja som må bort før seriestart.

Hva syntes du om laget forran sesongen, er dere fornøyde?
– Stammen er på plass og vi er vel stort sett klare. Det merkes at noen av gutta kommer fra juniorspill, men dette ordner seg før vi kommer i gang. Men jeg har hørt at det ryktes om et par forsterkninger fra Frisk Asker før seriestart.
Ellers sier Bjørnstad at han syntes det er hyggelig å komme tilbake til Halden ishall. Særlig fordi han ofte scorer sine mål for sesogen nettopp her.