Seier på en dårlig dag!

10:25 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Slashing

Comet starter kampen bra med høyt tempo! Comet er nærme flere ganger, men Aven starter kampen bra og tar det som kommer. Furuset har noen små farlige sjanser, men Høvik viser at han også kan stå i mål. Gintautas har 2 kjempestore sjanser der han er alene mot keeper, men får ikke fyrt av bra nok skudd. Furuset får ett powerplay og her forsvarer Comet seg bra! Furuset har få skudd og Comet får ryddet sona bra. Comet er igjen offensive, men sliter med å sette pucken. God periode fra Comet, men det er det siste lille som mangler før pucken er i mål.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 12 – 7 Furuset

22:16 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Kryss-takling

23:18 Mål 0-1 Furuset E. Granlund (D. Bogdziul, W. Hallden)

26:14 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Holding

26:28 Mål 0-2 Furuset W. Hallden (M. Johnsen, E. Granlund)

27:14 Utvisning Furuset J. Chistoffersen 2 minutter for Holding

37:52 Utvisning Comet T. Bjørklund 2 minutter for Holding

Comet med en bra første periode klarer ikke å ta med seg det ut i andre. Vaglen får en diskutabel 2 minutter for kryss-takling. Furuset setter inn 0-1 like etterpå. Comet med mye gode sjanser igjen, men sliter med å sette de. Igjen får Comet en diskutabel utvisning og igjen setter Furuset pucken i mål. Comet sliter litt med å skape noe og Furuset kommer mer og mer inn i kampen. Denne gangen er det Furuset som får en 2 minutter, her klarer ikke Comet å skape så mye. Comet med flere gode sjanser, Kopperud alene med keeper og bra skudd fra Gintautas. Igjen! Så får Comet en diskutabel utvisning, denne gangen er det Bjørklund som, får en 2 minutter for holding. Dårlig periode av Comet som senker tempoet og inviterer Furuset inn i kampen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 13 – 10

40:11 Mål 1-2 Comet D. Svendsen (C. Hägg, H. Kopperud)

44:17 Mål 2-2 Comet S. Johnsen (H. Holme, J. Wik)

48:24 Mål 2-3 Furuset J. Grøndahl (D. Bogdziul, S. Demot)

50:45 Utvisning Furuset W. Hallden 2 minutter for Tripping

54:29 Utvisning Furuset T. Ravn 2 minutter for Holding

54:29 Timeout Comet

55:35 Mål 3-3 Comet P. Gintautas (C. Hägg, T. Bjørklund)

56:28 Utvisning Furuset J. Christoffersen 2 minutter for Kryss-takling

56:28 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Roughing

57:54 Mål 4-3 Comet U. Cizas (D. Nygård, T. Skaarberg)

Pang sier det! Etter 11 sekunder ut i tredje periode så sitter reduseringen! Svendsen setter inn puken og det er jubel i hallen! Comet er ett helt annet lag i denne perioden og kjører på! Johnsen får pirka inn en puck og Comet har utlignet! Comet er farlig frempå flere ganger, men når Furuset vinner pucken i rundvantet og får satt opp spill i Comets sone, går Furuset opp i ledelsen igjen, 2-3. Furuset får først 1 2 minutter, her får ikke Comet til så mye. Ikke lenge etterpå er det igjen powerplay til Comet, denne gangen så har Gintautas masse plass i slottet og setter inn reduseringen! Minuttet senere er Comet igjen farlig frempå, det blir en 2 minutter til begge lag og spill 4 mot 4. Nygård gir pucken til Cizas som elegant drar seg inn i sonen, drar ut keeper og setter pucken i krysset fra skrått hold! En god tredje periode gjør at Comet snur kampen og tar tre viktige poeng.