FØLG OSS:

Nye spillere trenger jobb

Nå er sesongen rett rundt hjørnet, og spillerne samles i Halden 1 august.

I den forbindele kommer det nye spillere som flytter til Halden og klubben er avhengig av å bistå disse med arbeid. Vi har spillere som selv ønsker seg ut i jobb fra 1. august, og med ferietid og sommer har vi visse utfordringer med å legge til rette for dette. Hvis det er noen som ønsker seg en eliteseriespiller på arbeidplassen så har vi gutter med gode og varierte CVer. Spillerne kan jobbe fram til 16:00 og er ikke avhengig av å jobbe 100%. Spillerne vi leter jobb til er flinke til å ta initiativ, positive, lagspillere og ikke redd for å ta i et tak. Vi er også interessert i midlertidige stillinger. Det bør altså ikke være faste stillinger.

Spillerne har følgende erfaringer/kvalifikasjoner:

 • Restaurant og serveringsbransjen
 • Hotell
 • Vaktmester/hjelpemann
 • Regnskap og økonmi
 • Skole og barnehage
 • Lagerarbeid (truckførerbevis)
 • Butikk
 • Anleggsarbeid
 • Byggebransje (hjelpemann)
 • Produksjon
 • Salg
 • Rørlegger (lærling)

Hvis du vet om stillinger som kan være aktuelle, kontakt Sindre Hov Johnsen på marked@cometelite.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *