Tap i generalprøven mot Grüner

Comet leverte en svak kamp mot Grüner i sesongens siste treningskamp, noe som resulterte i 5-0 tap.

1.Periode
Comet startet kampen best i en periode som var preget av mye utvisninger. Allerede etter 01:44 fikk Comet muligheten i 5-3 da hjemmelagets Kristoffer Solberg og Erik Sirum måtte sette seg i utvisningsboksen, uten at pucken fant veien til nettet for Comet sin del. 8 minutter senere fikk Grüner på ny en utvisning da Sebastian Skaar måtte sette seg for hooking. Comet gjør heller ikke mål i dette powerplayet. På tiden 11:55 får begge lag hver sin to minutter, Comets Charley Berg for hooking, og Grüners Peter Fuks for diving. Et par minutter senere får Comet sin andre utvisning for dagen, da Martin Bjørsland pådrar seg en to minutter for cross-checking. Grüner kommer mer inn i kampen mot slutten og setter også kampens første mål etter 15:02 ved Kim Samuelsson. Perioden ender med to nye Comet utvisninger, Øyvind Andreassen for interference og Charley Berg for tripping.

Skudd: 12-14

2.Periode
Comet startet perioden frisk, og var til tider veldig bra i en periode med veldig lite utvisninger kontra den første. Comet fikk et overtall etter 5 minutter, uten at det resulterte i mål. Grüner går opp til 2-0 etter 10:33 ved Herman Sagfossen, før Preben Birkeflot øker ledelsen til 3-0 etter 16:39. Comets største sjanse kommer like før periodeslutt ved et stolpeskudd fra Fredrik Olsson.

Skudd: 11-13

3.Periode
Siste periode var den dårligste perioden fra Comet sin del med få sjanser. Grüner får en 2 minutter etter et minutt, men heller ikke denne gangen finner pucken veien til nettmaskene for Comer sin del. Grüner øker sin ledelse til 4-0 etter at Grüners er Vojtech Zounek setter pucken i mål assistert av P. Fuks. Etter 8 minutter får Grüner på ny en utvisning, og i undertall setter Herman Sagfossen sitt andre for dagen til 5-0. Grüner hadde også flere muligheter til å øke sin ledelse ved blant annet ved et stolpeskudd og redning på streken.

Skudd: 11-7

Pål Karlsen hadde følgende kommentar til kampen:
Det var en kamp hvor vi ikke var så mye dårligere enn Grüner. Det føltes som at Grüner ville mer, og da spretter selvsagt pucken dems vei. Grüners keeper var veldig bra og hadde flyt. 5-0 er nok et flatterende resultat, men seieren er fortjent alt i alt.  To av målene så enkle ut, og tre mål snek seg mellom Adrians skøyte og stanga.